Kim Kardashian

H Kim Kardashian έχει αποφασίσει το τελευταίο διάστημα να δείχνει πιο συχνά το “αληθινό της πρόσωπο” και υπάρχουν αναρτήσεις όπου εμφανίζεται άβαφη ενώ στο ριάλιτι του Hulu “The Kardashians” την έχουμε δει πολλές φορές να ετοιμάζεται για το glam της και είναι τελείως άβαφη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ωστόσο, υπάρχουν φορές όπου οι celebrities επιλέγουν να αναρτήσουν εικόνες οι οποίες δεν είναι καθόλου κολακευτικές και η Κιμ έκανε την ανατροπή, και αυτή με τη σειρά της!

Η γνωστή τηλεοπερσόνα ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram την οποία δεν περίμενε κανείς να δει καθώς είναι άβαφη, φαίνεται πρησμένη στο πρόσωπο και ξεμμαλιασμένη!

“Λοιπόν, τράβηξα αυτή τη φωτογραφία την προηγούμενη εβδομάδα όταν ήμουν μόνη μου και κοιτάζοντας τώρα το κινητό μου, έχω φρικάρει γιατί παρατήρησα πως υπήρχε μια γυναίκα έξω από το παράθυρο μου”, έγραψε η Kim Kardashian στη λεζάντα της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

H φωτογραφία που ανάρτησε είναι η χειρότερη της καριέρας της στα social media και δεν πέρασε απαρατήρητη από τους followers της οι οποίοι έγραφαν σχόλια και τη ρωτούσαν τι συμβαίνει με το πρόσωπο της!

Μάλλον ήταν αγουροξυπνημένη και αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό για να δείξει πως έχει και αυτή την πλευρά!

Τσέκαρε και αυτά: