Loreen

Η νικήτρια της Eurovision 2023, Loreen αποφάσισε μετά από κάμποσες μέρες να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η καλλιτέχνις που έφερε για 2η φορά το μεγάλο έπαθλο στη Σουηδία με το τραγούδι “Tattoo”  επέλεξε να κάνει μια σχετικά λακωνική ανάρτηση και δεν έγραψε ολόκληρες παραγράφους για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της και όλη την Ευρώπη.

“Ακόμη προσπαθώ να συγκεντρώσω τις κατάλληλες λέξεις για να εκφραστώ μετά το Σάββατο αλλά καμία έξη δεν μπορεί να περιγράψει την ευγνωμοσύνη που νιώθω για εσάς. Όλα αυτά είναι για εσάς. Σας ευχαριστώ”, έγραψε η Loreen στην λεζάντα της ανάρτησης της η οποία συνόδευσε εικόνες από τη στιγμή που βρισκόταν στη σκηνή του Liverpool Arena.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOREEN (@loreenofficial)

Μάλιστα, την ανάρτηση της σχολίασε η νικήτρια της Eurovision 2014 με την Αυστρία, Conchita, η οποία σχολίασε με τρία emojis τα οποία έχουν καρδούλες στα “μάτια”.

Η ανάρτηση της έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes παρά το γεγονός πως υπάρχουν “γκρίνιες” στην Ευρώπη καθώς πολλοί είναι αυτοί που ήθελαν να δουν τη Φινλανδία στην πρώτη θέση.

Η τραγουδίστρια θα ξεκινήσει να κάνει εμφανίσεις αφού ξεκουραστεί και λίγες μέρες και δεν αποκλείεται να τη δούμε και στην Ελλάδα!

Τσέκαρε και αυτά: