Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς το τελευταίο διάστημα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως έχει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα και πως πρέπει να αντιμετωπίσει την κατάσταση της με τη βοήθεια πολλών ειδικών!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γνωστού αμερικανικού μέσου, ΤΜΖ, η γνωστή τραγουδίστρια της ποπ φέρεται να έχει απίστευτα ξεσπάσματα και να χτυπά τον σύζυγο της, Σαμ Ασγκάρι, όταν εκείνος δεν της κάνει τα χατίρια.

Το ζευγάρι – σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το μέσο – έχει πολύ συχνούς καυγάδες και υποστηρίζουν πως ο σύζυγος της μένε σπάνια πλέον στο ίδιο σπίτι με τη σύζυγό του.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία σε ανθρώπους τους περιβάλλοντος της με τα ιδιαίτερα βίντεο που αναρτά στο Instagram και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τη δημοσιότητα της.

Τόσο ο σύζυγος της όσο και η ίδια δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση για όσα ακούγονται ενώ υπάρχουν φήμες που θέλουν την αστυνομία να προσεγγίζει την οικία τους πολλές φορές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Πριν από τρεις μέρες, ο Σαμ δημοσίευσε ένα βίντεο όπου έκανε πεζοπορία με την τραγουδίστρια και φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Ωστόσο, οι followers δεν έχουν πειστεί πως είναι καλά μεταξύ τους!

Tσέκαρε και αυτά: