Louis Vuitton

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε ως έφτασε η στιγμή να αφήσει για λίγο τα γήπεδα ποδοσφαίρου και να γίνει… μοντέλο αφού πόζαρε για τον οίκο Louis Vuitton! Και όπως ήταν αναμενόμενο, η καμπάνια του έγινε viral!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

O γνωστός οίκος μόδας επέλεξε τον φωτογράφο Γκλεν Λουχφορντ, να απαθανατίσει τον ποδοσφαιριστή μαζί με τις βαλίτσες που θέλει να προβάλλει καθώς έχει δημιουργηθεί μια νέα σειρά και για πρώτη φορά βλέπουμε μια μπάλα ποδοσφαίρου με το λογότυπο της εταιρείας.

“Ο ορίζοντας σημαίνει να κοιτάζω προς το μέλλον, να αφήνω τη φαντασία μου να με ταξιδεύει και να πετάω. Να σκέφτομαι τι μπορεί να έρθει, τι μπορεί να συμβεί, να φαντάζομαι λίγο απ’ όλα. Δεν ξέρω τι ακολουθεί, τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Μου αρέσει να φαντάζομαι, να σκέφτομαι πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν, αλλά πραγματικά δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου. Ό,τι θέλει ο Θεός να γίνει, θα γίνει”, λέει ο ποδοσφαιριστής στη διαφήμιση! 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

O oίκος Louis Vuitton αποφάσισε να λανσάρει τη νέα καμπάνια, κάποια 24ωρα μετά την εισβολή στα κεντρικά της γραφεία στο Παρίσι όπου διαδηλωτές πέταξαν κροτίδες και φώναζαν συνθήματα κατά του καπιταλισμού και διαδήλωσαν κατά της κυβέρνησης και του νομοσχεδίου που αφορά στο ασφαλιστικό.

 

Tσέκαρε και αυτά: