Λούτσα παραλίες: Το Κίνημα της Πετσέτας φαίνεται πως κάνει δουλειά, αφού πολλοί έχουν μαζέψει τις ξαπλώστρες τους από όλη την παραλία φοβούμενοι τα αυστηρά πρόστιμα.

Βέβαια κάποιοι εξακολουθούν να είναι αμετανόητοι και ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί! Αλλά πέρα από τις παραλίες και τις ξαπλώστρες ανακαλύψαμε και κάτι ακόμα και μείναμε με στο στόμα ανοιχτό σε παραλία στη Λούτσα.

Χρήστης του Citynow.gr που βρέθηκε σε παραλία στη Λούτσα μας έστειλε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται πως για να κάνει κάποιος ντουζ στη συγκεκριμένη πλαζ πρέπει να πληρώσει!

Και πως γίνεται αυτό; Κάθεσαι κάτω από την ντουζιέρα, ρίχνεις ένα κέρμα των 50 λεπτών στο μηχάνημα και τότε αρχίζει και το ντουζ να σου ρίχνει νερό προκειμένου να ξεπλυθείς από το αλάτι!

Δεν το πιστεύετε; Δείτε την παρακάτω φωτογραφία!

Λούτσα παραλίες

Είναι λοιπόν αλήθεια! Για να κάνεις ντουζ στη συγκεκριμένη πλαζ πρέπει να συμπεριφερθείς σαν να παίζεις σε κάποιο περίπτερο το παιχνίδι με τη δαγκάνα!

Και το καλύτερο δεν είναι αυτό! Αφού τοποθετήσεις το κέρμα των 50 λεπτών έχεις μόλις 40 δευτερόλεπτα να πλυθείς και να ξεπλυθείς από το αλάτι! Εάν τελειώσει ο χρόνος αυτός και δεν έχεις προλάβει, τότε θα πρέπει να ρίξεις άλλο ένα κέρμα των 50 λεπτών για να έχεις ακόμα 40 δευτερόλεπτα στη διάθεσή σου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Πέρα από το υπέρογκο κόστος λοιπόν για να έχεις ξαπλώστρα και να μην αφήσεις σημάδια στην πλάτη σου από τις πέτρες, θα πρέπει να έχετε στο νου σας να έχετε και ψιλά γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα γυρίσετε σπίτι με τα αλάτια!

Η απορία είναι η εξής: Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας φορολογείται για αυτό και πόσο νόμιμο είναι αυτό;

by Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Τσέκαρε κι αυτό: