Σχέσεις

Όπως σου έχουμε πει πολλές φορές, οι σχέσεις θέλουν “δουλειά” και προσπάθεια από τους ανθρώπους που επιλέγουν να τις συνάψουν! Και αν κάποιος δεν είναι πρόθυμος να κάνει κάποια πράγματα, καλό θα ήταν να μείνει single και να βρει τι είναι αυτό που θα τον βοηθήσει να μπει στη διαδικασία να έρθει κοντά με έναν άνθρωπο. 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στις σχέσεις πρέπει να κάνουμε πράγματα τα οποία είναι και για τους δυο! Όταν τα πράγματα είναι μονόπλευρα και καταπιεζόμαστε, δεν είναι καλή η κατάσταση και δημιουργούνται προβλήματα τα οποία δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν!

Αν κάνει αυτά τα πράγματα ενώ είστε σε σχέση, καλό θα ήταν να επαναπροσδιορίσεις τα πράγματα και να δεις αν τα αντέχεις, γιατί κάτι μας λέει πως δεν είναι το κελεπούρι που αναζητούσες!

#1. Σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφαλής και νιώθεις πως οι πράξεις του συγκεκριμένου ατόμου σε επηρεάζουν αρνητικά!

#2.Παραβιάζει τον προσωπικό σου χώρο και νιώθεις πως δεν μπορείς να πάρεις μια ανάσα!

#3.Νιώθεις πολύ συχνά πως δε σκέφτεται τις δικές σου ανάγκες και πως θέλει να κάνει πράγματα τα οποίο αποτελούν ενδιαφέροντα μόνο για εκείνον/η.

#4.Πολλές φορές σου δίνει το δικαίωμα να τον/ την αμφισβητήσεις και ίσως σου έχει περάσει από το μυαλό παραπάνω από μια φορές πως έχει απιστήσει!

Τσέκαρε και αυτά: