Madonna

H Madonna αποφάσισε να επιστρέψει στην παλιά καλή εκδοχή της και να φορέσει τα καλά της, να βαφτεί έντονα και να “στολίσει” το κορμί της με διαμάντια!

Μετά την περιπέτεια υγείας που είχε πριν από κάμποσες εβδομάδες, η 64χρονη βασίλισσα της ποπ θέλησε να δείξει στους θαυμαστές της πως είναι καλά και πως προετοιμάζεται για την περιοδεία της!

Οι σέξι πόζες της επέστρεψαν στο Instagram και φορώντας μαύρες δημιουργίες φωτογραφήθηκε σε πολλά σημεία του σπιτιού της όπως είναι η τουαλέτα!

Το πρόσωπο της συνεχίζει να παραμένει λαμπερό και αρκετά νεανικό, ενώ το μαύρο χρώμα είναι αυτό που έχει επιλέξει να φορά πλέον! Τα μαλλιά της είναι ξανθά και πιο μακριά από ποτέ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

“Στολίστηκα και δεν έχω που να πάω! Αλλά σύντομα, πολύ σύντομα θα ταξιδέψω σε εσένα”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της και εννοούσε πως θα ξεκινήσει η περιοδεία της!

Η τελευταία ανάρτηση της είναι μια υπόσχεση στους θαυμαστές οι οποίοι θέλουν να τη δουν σε μια συναυλία και να την απολαύσουν ενώ θα οργώνει τη σκηνή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Η Madonna αναγκάστηκε να σταματήσει την προετοιμασία για την περιοδεία της καθώς παρουσιάστηκε μια σοβαρή λοίμωξη στο σώμα της! Όμως, φαίνεται πως επιστρέφει πιο δυνατή!

 

Τσέκαρε και αυτά: