Maestro 2

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η ομάδα του, ετοιμάζονται για το Maestro 2 και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει καθώς το Mega θα ήθελε να ξεκινήσει να προβάλλει τα επεισόδια στην αρχή της νέας σεζόν αφού είναι ένα project το οποίο έχει λατρέψει ο κόσμος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης επιλέγει ανά διαστήματα να αναρτήσει φωτογραφίες από τις στιγμές όπου προετοιμάζει τη νέα σεζόν για τη σειρά και ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος με όσα βλέπει μέχρι στιγμής, διότι έχει αγαπήσει πολύ τη σειρά η οποία κατάφερε να βρεθεί μέχρι και στην πλατφόρμα του Netflix!

To “τυχερό αστέρι” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει καταφέρει να απασχολήσει πολύ ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις συγκλονιστικές ερμηνείες της Μαρίας Καβογιάννη ως μια γυναίκα η οποία έχει υποστεί ενδοοικογενειακή βία.

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στο Maestro 2, έχουν ήδη διαβάσει τα κείμενα τους, δουλεύουν πάνω σε αυτά και έχουν μεπι πολύ δυνατά στα γυρίσματα τα οποία επιβλέπει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

“Γύρισμα Σαββάτου!!Τελείωσε η πρώτη εβδομάδα μας!!!..Δεν είναι μόνο ότι πήγε καλά,είναι που υπάρχει αυτή η τρομερή ομάδα ανθρώπων πίσω από τις κάμερες. Είμαι πολύ τυχερός τελικά. Θα τα πούμε σε λίγες μέρες πάλι, στο νησί!!!… Στο σετ.. Σαββατιάτικο γύρισμα με την καλύτερη ομάδα”, έγραψε ο ηθοποιός στη νέα του ανάρτηση!

Ανυπομονούμε!

Τσέκαρε και αυτά: