Άρης Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένας από τους παίκτες του Survivor που όλοι περιμέναμε να δούμε στο Survivor All Star αλλά η παραγωγή για κάποιον μυστήριο λόγο αποφάσισε να τον θέσει εκτός. Και πολλοί ήταν οι θαυμαστές του ριάλιτι επιβίωσης που απογοητεύτηκαν από αυτή την απόφαση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο ποδοσφαιριστής και διαγωνιζόμενος στο J2US μίλησε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και στην εκπομπή “Open Weekend” για όλα όσα τον έχουν ενοχλήσει μετά την απόφαση της παραγωγής να μην τον συμπεριλάβει στο καστ του All Star ενώ αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό από τον δικό του τελικό, όπου ο Στάθης Σχίζας σήκωσε το μεγάλο έπαθλο.

“Έχω μείνει με την απορία γιατί δεν πήγα στο All Star! Όσοι έχουν τσακωθεί, πήγαν στο παιχνίδι επομένως δεν νομίζω να είναι αυτό. Φυσικά και θα ρώταγα τον Ατζούν Ιλιτζαλί για αυτό τα πράγμα. Τα πράγματα θα έπρεπε να είναι αυστηρά γιατί είναι κρίμα να αποδομείται ένα τόσο ωραίο prooject. To αγάπησα πολύ αλλά έχω πικρία για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής γιατί δε μου φέρθηκαν σωστά. Στον τελικό, όταν τελείωσε το παιχνίδι, την ώρα που έφευγα από το στάδιο ήταν όλοι οι άνθρωποι της ελληνικής παραγωγής και ήταν όλοι ξαπλωμένοι και δε σηκώθηκε κανείς να με χαιρετίσει. Μου είπαν απλά “Γεια σου Άρη’, ενώ δεν τους είχα κάνει ποτέ τίποτα”.

Ο Άρης Σοίλέδης σχολίασε κα τη στιγμή όπου η Μαρία Αντωνά έκανε ένα περίεργο μορφασμό όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Στάθη Σχίζα στον τελικό, λέγοντας πως δεν έγινε με κακία και ήξερε πως θα αισθανόταν ο ποδοσφαιριστής εκείνη τη στιγμή.

Tσέκαρε και αυτά: