Maestro

Η σειρά του Χριστόφορου ΠαπακαλιάτηMaestro” αναμένεται να επιστρέψει τη νέα τηλεοπτική σεζόν με το δεύτερο κύκλο της και μια γνωστή ηθοποιός θα “εισβάλλει” στα επεισόδια!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η ηθοποιός που θα δούμε να κάνει guest στη γνωστή σειρά της οποίας ο πρώτος κύκος προβάλλεται και στο Netflix είναι η Λένα Παπαληγούρα και την απόκάλυψη έκανε η ίδια μέσω πρόσφατης συνέντευξης της στο “Τύπος Tv”.

“Με πήρε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που τον θαυμάζω και τον εκτιμώ τρομερά. Χαίρομαι που αυτή η σειρά έχει ταξιδέψει στο Netflix. Νιώθω υπερήφανη που η δουλειά του Χριστόφορου είναι σε αυτή την πλατφόρμα. Θα κάνω λοιπόν ένα μικρό guest, είπα αμέσως το “ναι””. 

H ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως θα υποδυθεί την αδερφή του Αντίνοου Αλμπάνη η οποία θα βρεθεί στο πλευρό του για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα! Μάλιστα, ο ηθοποιός θα κληθεί να πάρει μια μεγάλη απόφαση!

Τα γυρίσματα του “Maestro” έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και οι ηθοποιοί έχουν δώσει για μια ακόμη φορά τον καλύτερο τους εαυτό και τα νέα επεισόδια θα μας απασχολήσουν πολύ τη νέα σεζόν!

Τσέκαρε και αυτά: