Σάλμα Χάγιεκ

Η Σάλμα Χάγιεκ είναι μια από τις πολύ σέξι παρουσίες του Χόλυγουντ και πολύ συχνά τη ρωτούν σε συνεντεύξεις της για το “μυστικό νεότητας” που έχει ενώ υπάρχει μια μερίδα κόσμου που πιστεύει πως έχει κάνει μπότοξ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μιλώντας στην εκπομπή “Let’s Talk Off Camera με την Κέλι Ρίπα αποκάλυψε την αντισυμβατική θεραπεία ομορφιάς που έχει υιοθετήσει για να μπορεί να διατηρεί το σώμα της, το πρόσωπο της και την ψυχή της νεανικά!

Όταν ρωτήθηκε για τα μπότοξ και αν έχει κάνει ποτέ, εκείνη απάντησε πως δεν κάνει μπότοξ και πως ο διαλογισμός είναι αυτός που τη βοήθησε να ξεπεράσει πολλά προβλήματα υγείας που είχε.

“Μπορώ να κάνω για ώρες γιατί δεν νιώθω τον χρόνο και είναι τόσο διασκεδαστικό. Όταν κάνω διαλογισμό και με βλέπουν οι φίλοι μου, μου λένε “φαίνεσαι 20 χρονών. Όταν δεν κάνω διαλογισμό για κάποιο χρονικό διάστημα, το πρόσωπο μου αρχίζει να “πέφτει””. 

Η Σάλμα Χάγιεκ επιλέγει να κάνει πολλά πράγματα για να κρατά τον εαυτό της σε καλή κατάσταση και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εντυπωσιάσει με το καλλίγραμμο σώμα της και το πρόσωπο της καθώς δε χρησιμοποιεί πολλά φίλτρα!

Tσέκαρε και αυτά: