Μαγαζιά Νίκαια

Μαγαζιά Νίκαια : Ένα από τα μέρη που λατρεύουμε να επισκεφτόμαστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να απολαύσουμε λαχταριστό brunch αλλά και ιδιαίτερα αλμυρά και γλυκά πιάτα είναι το “Tolis Sweets and Eats” στην περιοχή της Νίκαιας.

 

Το αγαπημένο στέκι που έχει καταφέρει να κάνει μεγάλο ντόρο με τα μοναδικά γλυκά του και τα σούπερ γευστικά πιάτα του αλλά αυτό που έχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι πως σερβίρεται μια μπριζόλα “γίγας” μέσα σε ένα… ζαχαροπλαστείο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tolis_sweets_n_eats

Μέχρι και οι άνθρωποι του καναλιού ALPHA, εντυπωσιάστηκαν με τα πιάτα που παρουσιάζονται στο Tolis Sweets and Eats” που αποφάσισαν να κάνουν ένα εκτενές ρεπορτάζ για να μάθει ο κόσμος τι μπορεί να γευτεί αν βρεθεί στη Νίκαια.

Ο σεφ του μαγαζιού και ο ιδιοκτήτης, κ.Τόλης μίλησαν στην κάμερα του ALPHA για τα ιδιαίτερα πιάτα αλλά και για την Tomahawk μπριζόλα που έχει αρχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον των πελατών και έχει μεγάλη ζήτηση.

Το “Tolis Sweets and Eats” είναι το πρώτο “εστιατόριο- ζαχαροπλαστείο” στην Αθήνα και καθημερινά σερβίρει στον κόσμο συγκλονιστικά πιάτα ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί προϊόντα για να τα απολαύσει στο σπίτι του!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tolis_sweets_n_eats

Στο αγαπημένο μας στέκι θα βρεις κυριολεκτικά τα πάντα, αλλά αυτό που σίγουρα θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σε κάνει να επισκέπτεσαι ξανά και ξανά το συγκεκριμένο μέρος είναι το γεγονός πως όλοι όσοι θα σε υποδεχτούν, θα σε κάνουν να νιώσεις μια απίστευτη ζεστασιά!

Τι καλύτερο λοιπόν; Ένα μέρος με εξαιρετικό φαγητό, γλυκά και μια … οικογενειακή ατμόσφαιρα!

Τσέκαρε και αυτό : Dry brushing : Πώς να το κάνεις σωστά