Μάιρα Καμαριώτη

H Μάιρα Καμαριώτη είναι μια νέα γυναίκα που δουλεύει στο χώρο του real estate και επέλεξε να βρεθεί στο ριάλιτι μόδας “Μy Style Rocks” για να δείξει στους κριτές, στα υπόλοιπα κορίτσια και τον κόσμο, το δικό της στιλ το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό όπως παρατηρήσαμε μεσω τυ προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram! Και κάτι μας λέει πως θα “παίξει” είτε φιλία είτε beef με την Emilia Vodos καθώς μοιάζουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η νέα παίκτρια μπαίνει στο παιχνίδι με πολύ χαλαρή διάθεση και θα δείξει τα δικά της looks και τις προτάσεις ενώ δεν έχει πρόβήμα με την κριτική, ειδικά αν αυτή προέρχεται από τον αγαπημένο σχεδιαστη, Στέλιο Κουδουνάρη.

Μάιρα Καμαριώτη :Βιογραφικό, Instagram, ηλικία, καταγωγή και σπουδές

Η Μάιρα Καμαριώτη είναι 32 ετών και γεννήθηκε στον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Έχει σπουδάσει διακόσμηση εσωτερικών χωρών και πλέον εργάζεται σε γραφείο που ασχολείται με μεσιτικά.

Η νέα αυτή γυναίκα αναφέρει πως το στιλ της επηρεάζεται κυρίως από τα social media και διαρκώς ψάχνει να βρει τις τάσεις όπως ορίζονται μέσω αυτών. Εξάλλου είναι γνωστό πως πολλά brands προτιμούν πλέον να παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους μέσα από αυτά.

Η Μάιρα θα ήθελε πολύ να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας και στο μέλλον να δημιουργήσει κάτι δικό της έτσι ώστε να δώσει στις γυναίκες κάτι νέο από τη δική της οπτική.

Ο οίκος Balenciaga είναι ο ξένος οίκος που της αρέσει πολύ ενώ από Έλληνες σχεδιαστές, ο αγαπημένος της είναι ο Τάσος Μητρόπουλος. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις λάμψεις και στην ντουλάπα της υπάρχουν πολλές δημιουργίες με στρας.

Λατρεύει τα παπούτσια και τις τσάντες ενώ θεωρεί πως είναι τολμηρή όσο αφορά το στιλ της καθώς της αρέσουν τα πολύ΄χρώματα και θέλει να βλέπει τις γυναίκες να γίνονται πιο τολμηρές.

Μπαίνοντας στο ριάλιτι μόδας, θέλει να βρεθεί απέναντι στον Στέλιο Κουδουνάρη καθώς τον “αγαπά” όπως λέει και δεν τη νοιάζει ακόμη και αν της βάλει “1”. Δεν είναι ανταγωνιστική αλλά αυτό που θέλει είναι να τραβά τα βλέμματα όταν μπαίνει σε έναν χώρο.

 

Τσέκαρε και αυτά: