Μαντόνα

Η Μαντόνα κατάφερε να κάνει για μια ακόμη φορά όλο τον πλανήτη να ασχολείται μαζί της αφού εμφανίστηκε στα Grammy 2023 έχοντας πρησμένο πρόσωπο και οι θαυμαστές της έπαθαν σοκ με τη νέα της όψη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλοί είναι οι ειδικοί οι οποίοι αναφέρουν έως η βασίλισσα της ποπ επέλεξε να κάνει πρόσφατα λίφτινγκ και να “σηκώσει” τα φρύδια της ενώ τα πολλαπλά μπότοξ είναι σιγουράκι! Βέβαια, πρέπει να πούμε πως είναι δικαίωμα της να κάνει ότι θέλει στο πρόσωπο της αλλά οκ, έχει κάνει ακρότητες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Στο Twitter κυκλοφορεί ένα βίντεο μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να δει πόσο έχει αλλάξει η Μαντόνα μέσα στα χρόνια και οι αλλαγές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια είναι σοκαριστικές!

Τσέκαρε το :

 

Η τραγουδίστρια θέλησε μέσω κάποιων αναρτήσεων της στο Instagram να δείξει πως ο κόσμος αγνόησε τα σημαντικά λόγια που είπε κατά τη διάρκεια του λόγου της στα βραβεία όπου και προλόγισε την εμφάνιση του Σαμ Σμιθ και της Κιμ Πέτρας και ασχολήθηκε με την εμφάνιση της, αποδεικνύοντας πως κανείς δεν νοιάζεται ουσιαστικά αλλά θέλει μόνο να κουτσομπολεύει.

Σίγουρα δε θα σταματήσει να προκαλεί και έχουμε να δούμε πολλά ακόμη!

Tσέκαρε και αυτά: