Μαίρη Συνατσάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό Μας” βρέθηκε η επιχειρηματίας, instagrammer και Youtuber , Μαίρη Συνατσάκη η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον τραγουδιστή Ίαν Σταρτή και την κορούλα της, Ολίβια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H νέα μανούλα η οποία είναι ξετρελαμένη με το κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον σύντροφο της και αποκάλυψε πως από τις πρώτες μέρες της σχέσης τους έμειναν μαζί και πως έχουν έναν πολύ ξεχωριστό δεσμό.

“Αυτό που έχω πάρει περισσότερο από τον Ίαν είναι μια εμπιστοσύνη που σου δίνει ο άλλος απλόχερα χωρίς να τον θεωρείς δεδομένο.Είναι άνθρωπος που αυτό που λέει το εννοεί. Δε μπορεί να πει ψέματα και γι’ αυτό προτιμά να σου πει και πολύ σκληρές αλήθειες αν χρειαστεί.Είμαστε και οι δυο πολύ σπιτόγατοι, το καλύτερό μας είναι να ακυρώνονται σχέδια. Μεταξύ μας υπάρχει η ασφάλεια του κενού χρόνου, αυτό δεν είναι τόσο απλό”.

Στο ενδεχόμενο ενός γάμου η Μαίρη Συνατσάκη δε φάνηκε αρνητική και είπε πως δεν έχει πρόταση ο σύντροφος της!

Τσέκαρε όσα είπε εδώ!

“Έχουμε πολύ κοινές απόψεις σε αυτά τα πράγματα. Εγώ νιώθω μέσα μου ότι είμαστε πιο μαζί απ’ ότι θα μπορούσε να αποδείξει οποιοδήποτε χαρτί… Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πάρτι και να έχουμε μαζί και τη μικρή και να γιορτάσουμε… Μου κάνει ρομαντικές εξομολογήσεις ο Ίαν, κάνουμε ο ένας στον άλλον τέτοια πράγματα”. 

Τσέκαρε και αυτά: