Survivor All Star

Το Survivor All Star συνεχίζεται και λίγος καιρός έχει απομείνει μέχρι η τελική τετράδα να “κλειδώσει” και να φύγει για Γαλάτσι προκειμένου να δούμε τον μεγάλο τελικό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη, η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης ετοίμασε δυο μεγάλες εκπλήξεις για τους παίκτες. Το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου επιστρέφει και ένας παίκτη θα καταφέρει να κερδίσει ένα μεγάλο όχημα όπως την προηγούμενη φορά, όπου ο Σάκης Κατσούλης πήρε τα κλειδιά στο χέρι.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει ο αγώνας για το τεράστιο αυτοκίνητο και ακόμη δεν ξέρουμε αν θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί ο Κατσούλης αφού κέρδισε το πρώτο όχημα.

Επίσης, θα δούμε έναν μεγάλο αγώνα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας αλλά αυτή τη φορά θα είναι γυναίκες εναντίον ανδρών και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον!

Ο ελληνοτουρκικός αγώνας θα αφορά σε δυο ομάδες που θα είναι μεικτές και ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να τον παρουσιάσει!

To Survivor All Star έχει μπει στην τελική ευθεία και αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για τον μεγάλο τελικό, αφού οι εκλογές 2023 έχουν βάλει “φρένο” στην παραγωγή!

Τσέκαρε και αυτά: