Μακιγιάζ

Έχει αλλάξει αρκετά η μόδα από τα 2000s ωστόσο βλέπουμε ότι κάνουν την επιστροφή τους, όχι μόνο στα ρούχα, αλλά και στο μακιγιάζ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αυτή η περίοδος ήταν η χειρότερη όσον αφορά στο μακιγιάζ αφού τα τρία στοιχεία που είχε ήταν το ανοιχτόχρωμο foundation, το έντονο eyeliner και το καθόλου blended countouring, γεγονός που κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον.

Ωστόσο, ένα ακόμα στοιχείο που δεν έλειπε από το makeup look των ’00s, ήταν τα πάρα πολύ ανοιχτόχρωμα nude χείλη, το οποίο για να το πετύχουν δεν χρησιμοποιούσαν κραγιόν, αλλά concealer. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου κολακευτικό, καθώς όχι μόνο δεν έδινε σχήμα στα χείλη, αλλά τα άφηνε ξερά και σκασμένα.

Παρ’ όλα αυτά, αυτή η τάση επιστρέφει, ωστόσο στην πιο κολακευτική της μορφή, όπως μας έδειξε η Sofia Richie, η οποία διαρκώς μας δίνει ιδέες και δημιουργεί trends.

@sofiarichiegrainge Love @YSL Beauty Candy Glaze – soo glossy and hydrating #YSLBeautyPartner ♬ original sound – Sofia Richie Grainge

H Sofia Richie ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ της στο TikTok και μας έδειξε πως να πετύχουμε το νέο της lip combo. Αρχικά βάζει δύο από τα αγαπημένα της ενυδατικά και glossy κραγιόν και ολοκληρώνει τα χείλη με ελάχιστο κονσίλερ στο κέντρο για ένα ombre effect.

Τσέκαρε και αυτά:

Atlantics: Βραβευμένη ρομαντική δραματική ταινία στο Netflix

Στράτος Τζώρτζης: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή και το Fame Story