Survivor

Οι διαδικασίες για το Survivor πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στον Νοέμβριο, σύμφωνα με πληροφορίες, για να προετοιμάσουν το ριάλιτι επιβίωσης και τα άτομα που θα συμμετέχουν σε αυτό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Τα νούμερα τηλεθέασης στο βραδινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, για τους “Πάνθεους”, αλλά και το “I am a Celebrity get me out of here” δεν πηγαίνουν πολύ καλά, οπότε δεν έχουν περιθώρια να πειραματιστούν με καινούργια πράγματα και επιστρέφουν στην επιτυχημένη συνταγή.

Το Survivor θέλει να επιστρέψει στην αρχική του μορφή, δηλαδή με «Διάσημους» και «Μαχητές». Για τους Διάσημους δεν είναι σίγουρο ακόμη αν θα δούμε άτομα που είχαν λάβει συμμετοχή σε προηγούμενους κύκλους, ή αν θα δημιουργήσει η παραγωγή μία καινούργια ομάδα.

Το επικρατέστερο σενάριο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να φτιάξουν μία ολοκαίνουργια ομάδα, που δώσει στους τηλεθεατές μία αίσθηση ανανέωσης και πως θα δουν κάτι καινούργιο. Όσο για τους Μαχητές, αυτή τη φορά θα επιλεγούν όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και με τις δεξιότητες στον τομέα του ριάλιτι. Έτσι, θα πραγματοποιηθούν πιο αναλυτικές συνεντεύξεις.

Παράλληλα, υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές στους στίβους μάχης αλλά και στις διαδικασίες της ασυλίας και της αποχώρησης, με σκοπό να γίνει πιο φρέσκο και το τηλεοπτικό κοινό να το “ξαναγνωρίσει”.

Τσέκαρε και αυτά:

Atlantics: Βραβευμένη ρομαντική δραματική ταινία στο Netflix

Στράτος Τζώρτζης: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή και το Fame Story