Mαλλιά

Πολλές φορές πάνω στην τρέλα μας και επειδή θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή στην εμφάνιση μας, επιλέγουμε να κόψουμε τα μαλλιά μας! Και ενώ στη αρχή νιώθουμε υπέροχα με το νέο μας καρέ, ξαφνικά μας λείπει η μακριά κόμη μας και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Για μια ακόμη φορά το ΤikTok φέρνει στο προσκήνιο το ζήτημα των μακριών μαλλιών και πολλά κορίτσια επιλέγουν να δυναμώσουν το τριχωτό με διάφορα έλαια.

Πολλές χρησιμοποιούν το αιθέριο έλαιο του δεντρολίβανου για να βελτιώσουν την ποιότητα της τρίχας ενώ και το καστορέλαιο επιστρατεύεται για να βοηθήσουν τα μαλλιά τους να μακρύνουν.

Η Τερέζα Πέι, η οποία είναι TikToker και δίνει συχνά συμβουλές ομορφιάς μεσω του λογαριασμού της, επιλέγει να εφαρμόσει το έλαιο του δεντρολίβανου από τις ρίζες μέχρι και στο μήκος των μαλλιών της με ένα δοχείο το οποίο θυμίζει αυτό που βάζουμε κέτσαπ.

Στη συνέχεια καλύπτει το κεφάλι της με μια μεμβράνη και αφήνει το έλαιο να δράσει για 20 λεπτά! Ξέπλενε αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος και τα μαλλάκια της είναι σούπερ λαμπερά!

@tessapeay

No gatekeeping here 🫡🥰💋 #hairtiktok #hairtok #haircare #rosemarywater #hairinspo #hairgoals #hairoiling #tessapeay #rosemaryoil #hairstyle #healthyhair #hairoiling #hairdosanddonts #hairgrowth #hairtips #hairgrowthtutorial

♬ light work no reaction – user51367858654

Eίναι μια μορφή θεραπείας για τα μαλλάκια σου και βοηθά να τα μακρύνεις μέσα στον καιρό!

Τσέκαρε και αυτά :