Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι η μόνη γυναίκα στο Survivor All Star που κατάφερε να φτάσει στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης και πανηγύρισε σαν τρελή τη νίκη του Σάκη Κατσούλη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γυμνάστρια που απασχόλησε πολύ με τη συμμετοχή της, αποφάσισε να ενημερώσει τους followers της στο Instagram πως θέλει να τα πει όλα μαζί τους και πως τις επόμενες μέρες θα είναι στη διάθεση τους για να απαντήσει σε ερωτήσεις και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

“Τις επόμενες ημέρες θα είμαι όλη δική σας. Θα απαντήσω σε ό,τι ερώτηση μου κάνετε. Έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γίνει ακόμη πιο πολλά. Είμαι εδώ να βάλω τα πάντα στη θέση τους. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη τη στήριξή σας. Τα μηνύματα και η αγάπη σας είναι ατελείωτη και θα το λέω κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχατε εσείς, εμείς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Έχουν ακουστεί πάρα πολλές ανακρίβειες και θα μιλήσω”. 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στη συνέχεια των stories της ανέφερε πως υπήρχαν άνθρωποι που τους πίστεψαν από την αρχή και δεν έδωσαν σημασία στο μοντάζ και με αυτό τον τρόπο φαίνεται να καρφωνει τον τρόπο με τον οποίο χειρίστκε κάποια πράγματα η παραγωγή!

“Αυτό που με κάνει πραγματικά χαρούμενη είναι ότι κάποιοι άνθρωποι που μας ήξεραν καλά και μας στήριζαν από το πρώτο Survivor, ό,τι και να άκουσαν, όπως και αν το μοντάζ ήθελε να μας βγάλει κάπως διαφορετικούς προς τα έξω, δεν επηρεάστηκαν ποτέ και συνέχισαν να μας στηρίζουν και να μας αγαπούν! Τα μηνύματα αγάπης είναι ατελείωτα και είναι χρέος μου να απαντήσω και να σας αποδείξω με γεγονότα ότι πάρα πολλά πράγματα δεν είναι όπως φάνηκαν ή όπως κάποιοι θέλησαν να τα βγάλουν… δεν θα τα προσπεράσω! Θα μιλήσω γιατί όπως είπα είναι κρίμα και άδικο! Σας αγαπώ ρεεε”. 

Αναμένουμε!

Τσέκαρε και αυτά: