To παγκόσμιο φαινόμενο, οι Maneskin, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου studio album, ‘Rush!’, το οποίο αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις 20 Ιανουαρίου 2023 από την Panik Records/Sony Music. Η καινούργια τους δουλειά θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου σε εκδόσεις όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο και picture disk βινύλιο, special box sets, CD και άλλα.

Η ανακοίνωση αυτή είναι το αποκορύφωμα μιας τεράστια επιτυχημένης χρονιάς για τη μπάντα που μόλις ξεκίνησε την Αμερικάνικη περιοδεία της με την ‘Loud Kids world tour’, με πρώτη στάση το The Paramount Theatre στο Seattle.

To 2022 βρήκε τους Måneskin σε εκπληκτική φόρμα, καθώς έπαιξαν σε μεγάλα φεστιβάλ όπως Lollapalooza, Rock in Rio, Pinkpop, Rock am Ring, Summer Sonic, ενώ παράλληλα έδωσαν και μια μεγάλη sold out συναυλία στο ιστορικό Circo Massimo της Ιταλίας μπροστά σε 70000 θαυμαστές. Την προηγούμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του show τους στο Μεξικό, η μπάντα παρουσίασε το νέο τραγούδι ‘Kools Kids’, κάτι που προκάλεσε τεράστιο ενθουσιασμό στο κοινό. Tο track θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο album ‘Rush!’. Ύστερα από την Αμερικάνικη περιοδεία ‘Loud Kids world tour’, η μπάντα θα επιστρέψει για νέες συναυλίες σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο το 2023.

Αυτήν την εβδομάδα, το group πρόσθεσε άλλη μια υποψηφιότητα στη μέχρι τώρα επιτυχημένη καριέρα τους, από τα βραβεία ‘People’s Choice Awards’, ενώ πρόσφατα είχαν βρεθεί και στα MTV Video Music Awards, όπου τραγούδησαν την επιτυχία τους ‘SUPERMODEL’ με μια εμφάνιση που σχολιάστηκε και θεωρήθηκε πολύ προκλητική για τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η μπάντα έχει συγκεντρώσει πάνω από 300 πιστοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων 18 διαμαντένιων, 235 πλατινένιων και 47 χρυσών δίσκων.

 

 

 

Τσέκαρε κι αυτό:

Ντορέλα Γκέκα: Το νέο μοντέλο του GNTM