Margot Robbie

Η Margot Robbie εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας “Barbie” και η τουαλέτα που επέλεξε θυμίζει ένα από τα πιο εμβληματικά φορέματα της αγαπημένης κούκλας των αγοριών και των κοριτσιών. 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H παγκόσμια πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο Shrine Auditorium στο κέντρο του Λος ‘Αντζελες και η ηθοποιός φωτογραφήθηκε μπροστά από ένα ροζ αυτοκίνητο φορώντας ένα μαύρο φόρεμα γεμάτο παγιέτα.

Ο στιλίστας Άντριου Μουκαμάλ συνεργάστηκε με τον οίκο Schiaparelli για να δημιουργηθεί το φόρεμα που φορούσε η Barbie το 1960 και ονομάζεται “Solo in the Spotlight”. Η εμφάνιση της ηθοποιού ολοκληρώθηκε με μαύρα γάντια, κοσμήματα και mules και κράτησε ένα ροζ μαντίλι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Mukamal (@andrewmukamal)

Ο Ryan Gosling στάθηκε στο πλευρό της Margot Robbie φορώντας ένα κοστούμι σε ροζ χρώμα και όλοι όσοι έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα επέλεξαν να έχουν ένα ροζ στοιχείο στο look τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margot Robbie (@margotrobbieess)

“Δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς θα συμμετείχαμε αν δεν ήταν κάποιος σαν τη Γκρέτα στο τιμόνι. Αυτό που κάνει στις ταινίες της…είναι τόσο ευφυής, αλλά και τόσο ικανή να αναδείξει τόσο το χιούμορ όσο και το συναίσθημα που απαιτεί η ταινία”, είπε η ηθοποιός στο Deadline.

Τσέκαρε και αυτά: