Madonna

H Madonna προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους θαυμαστές της και στους μάνατζερ της καθώς διαγνώστηκε με μια σοβαρή λοίμωξη και χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για να μπορέσουν οι γιατροί να καταλάβουν τι συμβαίνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η βασίλισσα της ποπ έκανε μια βόλτα στη Νέα Υόρκη την Κυριακή 9/7 καθώς ήθελε να βγει από το σπίτι για να πάρει λίγο αέρα και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media φαίνεται πως είναι καταβεβλημένη και κουρασμένη αλλά προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα της.

Σύμφωνα με τη PageSix έκανε βόλτα στο Upper East Side και επέλεξε να βάψει τα χείλη με ένα κόκκινο χρώμα ενώ φορούσε καπέλο και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Η Madonna είχε εξαντλήσει το σώμα της το τελευταίο διάστημα καθώς προετοιμαζόταν για την παγκόσμια περιοδεία της η οποία έχει αναβληθεί και θέλει να γίνει καλά για να ξεκινήσει ξανά να ανεβαίνει στη σκηνή.

Η 64χρονη Μαντόνα είχε βρεθεί αναίσθητη στο πάτωμα του σπιτιού της και χρειάστηκε να της χορηγηθεί ένα ισχυρό φάρμακο για να μπορέσουν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και  προσπαθεί να ξεκουραστεί για να ξεπεράσει το πρόβλημα της.

Τσέκαρε και αυτά: