Μαρία Ηλιάκη

H Μαρία Ηλιάκη είναι μια γυναίκα που αγαπά τη μόδα και τη διακόσμηση και μέσω του λογαριασμού της στο Instagram κάνει κατά καιρούς πολύ δυνατές προτάσεις!

Η παρουσιάστρια μετακόμισε στα βόρεια προάστια μαζί με τον σύντροφο της και την κορούλα τους και έχει βάλει σε μια τάξη το νέο τους σπίτι μιας και είναι ένας χώρος στον οποίο θέλουν να περνούν χαλαρές οικογενειακές στιγμές. Και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανάρτησε σε story έχει επιλεξει πολύ συγκεκριμένα χρώματα για το σαλόνι της.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Μαρία Ηλιάκη έχει επιλέξει neutral χρώματα για το σαλόνι της και ο λευκός καναπές είναι το κυρίαρχο στοιχείο στον συγκεκριμένο χώρο! Ωστόσο, της αρέσει τα πολύ μίνιμαλ αντικείμενα και στο τραπέζι του καφέ έχει τοποθετήσει μια σειρά ΠΑΟΚ πολλά κεριά σε διάφορα σχέδια εδώ στα ράφια του σύνθετου της έχει τοποθετήσει βάζα σε γεωμετρικά σχήματα τα οποία είναι σε χρώματα του ανθρακί και του ζαχαρί.

Τσέκαρε και τις εικόνες που ανάρτησε:

 

Τα κεριά είναι από τα οποία συνηθισμένα αντικείμενα που επιλέγει ο κόσμος και είναι αυτά που μας προσφέρουν ηρεμία όταν τα ανάβουμε και αράζουμε στον καναπέ μας.

Τσέκαρε και αυτά: