Ηλίας Μπόγδανος

Ηλίας Μπόγδανος: Στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, Γιώργος Κόρομι ο οποίος μπήκε με πολύ χαλαρή διάθεση και ανεβασμένη ψυχολογία, στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Γιώργος Κόρομι απάντησε στα κακόβουλα σχόλια που τον ήθελαν να μην ψαρεύει πραγματικά σαλάχια και είπε πως όντως ψάρευε και πως είχε ως στόχο να ξεπεράσει το ρεκόρ που είχε κάνει στο πρώτο Survivor που είχε συμμετάσχει ως παίκτης. Αρνήθηκε την εμπλοκή της παραγωγής στον τρόπο που ψάρευε και τα έβγαζε μόνος του τα ψάρια.

Μιλώντας για τους τσακωμούς, είπε πως φέτος δεν τον έβγαλαν οι παίκτες εκτός ορίων και πως δεν τσακώθηκε με κανέναν σχεδόν.

“Ότι με ενοχλούσε το έδειχνα. Έδειξα ποιους ανθρώπους ήθελα δίπλα μου. Με τον Σάκη έκανα παρέα και το 2021. Όταν ήμασταν στις βίλες και μας έψαχνε ο κόσμος στην Ελλάδα, εμείς ήμασταν τέλεια. Ήταν κάποιος που τον ήξερα από έξω και μπορούσαμε να συνυπάρξουμε”. 

Όσο αφορά τον Ηλία Μπογδάνο είπε:

“Δεν αλλάζει η φιλική μας σχέση.Με τον Λιάκο μιλούσα στα κλεφτά πριν ξυπνήσουν οι δικοί μας και στα αγωνίσματα. Ήμουν αντικειμενικός με την δήλωση μου για αυτόν που θέλω νικητή. Ο Ηλίας Μπόγδανος αγχώνεται πολύ και εκεί μπορεί να το χάσει. Αλά μπορεί να βρεθεί στον τελικό γιατί είναι πολύ καλός. “. 

Ο Τάκης Καραγκούνιας είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό του 2021 και ο Γιώργος Κόρομι αποκάλυψε πως δεν δέχτηκε τη “συγγνώμη” που του είπε και του είπε πως είναι μεγάλοι άνθρωποι και πως θα έπρεπε να σκέφτονται προτού μιλήσουν.

“Φαινόμενο ο Τάκης. Τσακώθηκα με τον Τάκη γιατί μου είπε όταν αλλάξαμε ομάδες πως δεν του έδωσα το χέρι και έκανε μια εσκεμμένη επίθεση. Πήγε να μου τη φέρει και του είπε πως δε δέχομαι τη “συγγνώμη” του. Αναφέρθηκε σε κάτι που έγινε το 2021 για να προκαλέσει εντυπώσεις”. 

Τσέκαρε και αυτά: