Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού αποφάσισε να δώσει μια πολύ διαφορετική συνέντευξη και μίλησε στο εκκλησιαστικό σάιτ vimaorthodoxias.gr και τον δημοσιογράφο Γιώργο Θεοχάρη για την πίστη της και για τη νηστεία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η ηθοποιός μιλώντας στο δημοσιογράφο αναφέρθηκε στην εξομολόγηση και στην πρώτη φορά όπου πήγε να μιλήσει σε ένα ιερέα και δεν της άρεσε καθόλου!

“Εξομολογήθηκα την πρώτη φορά και δεν μου άρεσε, δεν πέρασα καλά. Πρέπει να σου ταιριάζει ο άνθρωπος που σε εξομολογεί και πρέπει να ξέρει ότι δεν μπορώ να έχω την ζωή ενός ιερέα και θεωρώ σε κάποια πράγματα η Εκκλησία πρέπει να έχει μεγαλύτερη ανοχή, οπότε δεν πέρασα καλά”.

Η Μαρία Σολωμού είπε πως έχει έναν πνευματικό τον οποίο εμπιστεύεται και επικοινωνεί πολύ συχνά μαζί του.

“Η εξομολόγηση είναι λίγο παρεξηγημένη όμως δεν πρέπει. Λες πράγματα σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις, είναι κάποιας ηλικίας, φοράει ράσο και του λες την αλήθεια σου εκεί δεν πας να πεις ψέματα. Την πρώτη φορά είχα εξομολογηθεί στον πατέρα Νεκτάριο Βιτάλη. Καταπληκτική εμπειρία, ένας άνθρωπος που τότε ήταν μεγάλης ηλικίας που ήταν σαν 15χρονων παιδί. Άκουγε, είχε έναν άλλον τρόπο να ακούει, άλλη ματιά”.

Για την ηθοποιό , το ζήτημα της θρησκείας είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση και είναι από τους ανθρώπους που νηστεύει!

“Η πίστη είναι κάτι προσωπικό, αν δεν πιστεύει ο άλλος δεν μπορείς να του πεις πίστεψε, νήστεψε, μην φας, μην πιείς αν δεν το νιώθει ο άλλος, δεν γίνεται. Όταν γίνεται από υποχρέωση καλύτερα να μην το κάνεις. Εγώ δεν μπορώ να φάω, κάνω όλες τις νηστείες, άντε να πιώ λίγο κρασί. Ναι, σχεδόν. Την Μεγάλη Εβδομάδα οπωσδήποτε απέχω”. 

Τσέκαρε και αυτά: