Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι το πρόσωπο που υπέστη ένα τεράστιο σοκ αφού είδε τον πρώην της και το φλερτ του να εμφανίζονται στην καλύβα της

Η κολλητή της παίκτριας των «Μπλε» θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσω της εκπομπής «Love it» για όλα αυτά που ακούγονται για τη σχέση της φίλη της με τον Σάκη Κατσούλη αλλά και με τον Γιώργο Λιβάνη.

Η Λυδία Μπελέκα μιλώντας μέσω skype με δημοσιογράφο της εκπομπής, είπε πως τυχαία δήλωσαν ο Σάκης και η Μαριαλένα συμμετοχή στο παιχνίδι και πως συζητούσαν πως θα ήταν ωραίο να έμπαινε ένας από τους δυο.

Αναφέρει πως είδε την κολλητή της σοκαρισμένη όταν αντίκρισε τον πρώην της στον Άγιο Δομίνικο και πως είχαν μια πολύ δυνατή σχέση αλλά ο χωρισμός ήταν πολύ δύσκολος και διατηρούσαν τυπικές επαφές καθώς συγκατοικούσαν και έπρεπε να γίνουν μετακομίσεις.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, σύμφωνα με την κολλητή της, έμαθε για τη Χριστίνα Κεφαλά και τον Σάκη Κατσούλη από γνωστό γνωστού και πως η Χριστίνα δεν είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα τους.

Μάλιστα, η κολλητή της αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιβάνη, λέγοντας πως δεν μπορεί να πει πως είναι σε σχέση καθώς είναι πολύ πρόσφατη η επαφή τους αλλά σίγουρα είναι χαρούμενη για το νέο ξεκίνημα της.