Σωτήρης Λαμάι

Ο Σωτήρης Λαμάι από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο Survivor έδειξε πως έχει μπει με στρατηγική, την οποία ωστόσο δεν μπορεί να υπηρετήσει με τόσο καλό τρόπο μιας και αυτή τη σεζόν δεν υπάρχει ψηψοφοφία κοινού έτσι ωστε να φέρει κοντά του όλους εκείνους που δεν συμπαθούν τον Αλέξη Παππά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Γιατί ο Σωτήρης Λαμάι αυτόν στοχοποίησε πάλι! Και θα ήταν έξυπνη στρατηγική εάν υπήρχε ψηφοφορία κοινού, αλλά δεν υπάρχει έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα δίπολο ανάμεσα σε εκείνον και τον Αλέξη Παππά.

Η στρατηγική λοιπόν του Σωτήρη Λαμάι ήταν άδοξη και άτσαλη, αφού με βάση τα social media και το Twitter είχε πολλά αρνητικά σχόλια.

Βέβαια κάτι τέτοιο είναι βούτυρο στο ψωμί του Ατζούν, ο οποίος βλέπει τα νούμερα του Survivor να μην μπορούν να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα και έτσι ένας τέτοιος παίκτης που προκαλεί κόντρες, έριδες και καυγάδες για να προβληθεί ο ίδιος είναι ότι πρέπει.

Ωστόσο, ο Σωτήρης Λαμάι μπορεί να μην είναι καθόλου από τους αγαπημένους μας, αλλά από πίσω του κρύβει μία ιστορία που πραγματικά συγκίνησε ακόμα και τους πιο φανατικούς πολέμιούς του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην κάμερα του Survivor, έχει ένα γιο που είναι στο φάσμα του αυτισμού και δίνει έναν αγώνα ζωής για αυτό το παιδί.

“Εδώ και περίπου 6,5 χρόνια τραβάμε μεγάλο αγώνα με τον Άγγελο. Είναι ένας μαραθώνιος για εμένα, ο όρκος της ζωής μου. Είμαι πολύ κοντά στο να δούμε τον Άγγελο μου όπως έχω ονειρευτεί εγώ και η γυναίκα μου. Πολύ άγχος με το παιδί μου”, είπε ο παίκτης του Survivor κλαίγοντας μάλιστα και μας συγκίνησε όλους.

“Να μην έχω σπίτι. Είχα ενοίκιο, το πούλησε και δεν μας είπε τίποτα. Πού να βρω σπίτι; Δεν είχα λεφτά και έκλαιγα με τη γυναίκα μου. Βοήθεια από πουθενά. Δούλευα κάθε βράδυ 10 ώρες πενθήμερα για να πάρω 60 ευρώ. Περνά η ζωή σου και λες εγώ ήμουν; Δεν ένιωθα τα πόδια μου. Ξανά και ξανά. Υπομονή, υπομονή!” συνέχισε ο παίκτης του Survivor.

Παρά λοιπόν τη γενικευμένη αντιπάθεια που έχει ξυπνήσει ο συγκεκριμένος παίκτης θα ήταν κρίμα και άδικο να ξεχάσει κανείς τον αγώνα που δίνει αυτός και η σύζυγός του για το παιδί τους, σε μία χώρα που δεν αντιμετωπίζει και με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα παιδιά και που ούτε προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης.

Τσέκαρε κι αυτά: