Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μια από τις παίκτριες που έχει καταφέρει να απασχολήσει τον κόσμο με τις νίκες που έχει φέρει στην μπλε ομάδα είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η παραγωγή του Survivor έχει αποφασίσει να «παίξει» ένα σκληρό παιχνίδι.

Σύμφωνα με το trailer που κυκλοφόρησε για το αποψινό επεισόδιο του Survivor (21/2), ακούμε την παίκτρια να αναφέρει πως έρχεται ο πρώην της στην καλύβα και πως μαζί του έρχεται και η σύντροφος του.

Σίγουρα, υπάρχει μεγάλη ίντριγκα στο όλο θέμα, αλλά αν καθίσουμε και το δούμε ανθρώπινα είναι πολύ σκληρό αυτό που της ετοίμασε η παραγωγή του Survivor! Και δεν ξέρουμε πως θα αντιδρούσαμε αν ήμασταν στη θέση της.

Εδώ, μια βόλτα κάνουμε ή ένα instagram search και βλέπουμε τον πρώην μας και μας «ανάβουν» τα λαμπάκια, για φαντάσου να είσαι σε ένα νησί χωρίς φαγητό και όμορφες συνθήκες και να έχεις και τον πρώην σου να σου θυμίζει παλιές στιγμές!

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται στο trailer πως είναι απογοητευμένη και πως δεν της αρέσει αυτό που θα γίνει, και πρέπει να σου πούμε πως την καταλαβαίνουμε! Είναι άδικο από την πλευρά της παραγωγής να βάζει την κοπέλα στη διαδικασία να διαχειριστεί μια τόσο δύσκολη κατάσταση!

Είναι άδικο για τα νούμερα τηλεθέασης να βάζουμε έναν άνθρωπο να μπαίνει σε μια τέτοια διαδικασία! Ακόμη και να μη σου είναι συμπαθής η παίκτρια , μπορείς να καταλάβεις το δύσκολο task που καλείται να φέρει εις πέρας η κοπέλα!

Οπότε μήπως είναι άδικη η παραγωγή με τη Μαριαλένα; Θα δούμε σήμερα τι θα γίνει και ελπίζουμε να μη νιώσει τόσο άσχημα, όσο θα νιώθαμε εμείς!

Τσέκαρε το βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: Πορτατίφ: Πώς να το φτιάξεις με ένα μπουκάλι