Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το σοκ που έπαθε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όταν μπήκε ο Σάκης Κατσούλης αλλά πλέον οι δυο τους είναι οκ μεταξύ τους και ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί κάθε φορά να φέρει στην επιφάνεια την σχέση που είχαν στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Ευτυχείτε» στην Τουρκία προβλήθηκε ένα απόσπασμα όπου ο Ατζούν Ιλιτζαλί συστήνει την ελληνική ομάδα του Survivor στην τούρκικη και αναφέρθηκε στους πρώην Μαριαλένα και Σάκη.

Στο βίντεο που παρακολουθήσαμε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» είδαμε τον παραγωγό και παρουσιαστή να αναφέρεται στο πρώην ζεύγος λέγοντας πως υπάρχει ένα ζευγάρι στην ομάδα οι οποίοι αγαπούσαν ο ένας τον άλλον κάποτε αλλά πλέον δεν είναι μαζί Και εκείνη τη στιγμή «πετάχτηκε» ο Αλέξης Παππάς λέγοντας «προς το παρόν» και έριξε και άλλο «λάδι στη φωτιά».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλςη χαμογελούσαν καθ’όλη τη διάρκεια και ο παίκτης είπε πως η πρώην του του παρέχει την καλύτερη φροντίδα επειδή είναι τραυματίας. Μάλιστα, ο Ατζούν ανέφερε πως η παίκτρια έχει μια νέα σχέση!

Τσέκαρε το σχετικό απόσπασμα:

Τσέκαρε και αυτό: Survivor 2021: Τα σχόλια του Twitter 28/3