Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ένα από τα κορίτσια που θα συμμετάσχουν στο Survivor All Star και μαζί με τον σύντροφο της,Σάκη Κατσούλη προετοιμάζονται για τη στιγμή που θα βρεθούν στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου και θα αγωνιστούν, πιθανότατα ως αντίπαλοι στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γυμνάστρια και αθλήτρια προετοιμάζεται με διάφορους τρόπους για το ριάλιτι επιβίωσης και όπως είναι γνωστό, οι παίκτες πρέπει να εμβολιαστούν με διάφορα σκευάσματα έτσι ώστε να αποχωρήσουν από την Ελλάδα με προορισμό το Survivor.

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε τα εμβόλια της λίγο πριν την Πρωτοχρονιά και όπως αποκάλυψε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram δεν ένιωθε καθόλου καλά!

Χαρακτηριστικά έγραψε : 

“Εχθές κάναμε κάτι εμβόλια και έχω ανεβάσει πυρετό”.

Τα εμβόλια που καλούνται να κάνουν οι παίκτες είναι βαριά καθώς τους προστατεύουν από διάφορες ασθένειες που μπορεί να πάθουν ενώ είναι στη ζούγκλα και τους προστατεύουν από διάφορα μολυσμένα ζωύφια τα οποία μπορεί να τους τσιμπήσουν ενώ βρίσκονται στην καλύβα τους!

Περαστικά στο κορίτσι και γρήγορα να ανακτήσει τις δυνάμεις της γιατί ο κόσμος περιμένει πολλά από εκείνη και θέλουμε να τη δούμε στο στίβο μάχης!

Τσέκαρε και αυτά :

Πρωτοχρονιά 2023 : Τι θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος

Γκράφιτι Αθήνα : Η επιχείρηση του δήμου Αθηναίων