Σημαντικά γεγονότα 2022

Σημαντικά γεγονότα 2022 : Το έτος που θα φύγει σε λίγες μέρες ήταν εξαιρετικά ιδιαίτερο και συνέβησαν πολλά πράγματα τα οποία τάραξαν την παγκόσμια κοινότητα και ακόμη βρίσκονται σε… εξέλιξη καθώς κάποιοι έχουν αποφασίσει να αλλάξουν τη ροή της ιστορίας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το 2023 αναμένεται να είναι και αυτό μια περίεργη χρονιά (αστρολογικά και συνωμοσιολογικά τουλάχιστον) και ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις διάφορες εξελίξεις σε πολιτικό, κοινωνικό και γεωπολιτικό επίπεδο.

Σημαντικά γεγονότα 2022 – Ποια μας έχουν ταράξει 

Πόλεμος στην Ουκρανία 

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν αποφάσισε να εισβάλλει στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου του 2022 και με τα στρατεύματα του προσπάθησε να υποτάξει τη χώρα του Ζελένσκι και να ανατρέψει τα οποιαδήποτε σχέδια μπορεί να υπήρχαν σε εισχώρηση της χώρας στο ΝΑΤΟ.

Ο Ρώσος πρόεδρος διψούσε για αίμα και η βαρβαρότητα που έδειξαν οι στρατιώτες του ήταν ανελέητη. Πολλές περιοχές έχασαν πολύ γρήγορα την κυριαρχία του αλλά οι Ουκρανοί δεν ήταν έτοιμοι να παραδώσουν τα όπλα. Ο Πούτιν διαλαλεί παντού πώς ο σκοπός του πολέμου ήταν να αποναζιστικοποιηθεί η Ουκρανία αλλά η Δύση δεν πίστεψε τα λόγια του. Οικονομικές, πολιτικές και επιχειρηματικές κυρώσεις επιβλήθηκαν στη Ρωσία με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος σχεδόν από παντού, κόσμος αναγκάστηκε να βρεθεί σε άλλες χώρες,διακοπές ρεύματος, σκληρές εικόνες και άλλα πολλά συνθέτουν το παζλ του πολέμου ο οποίος όλοι ελπίζουμε πως θα λήξει σύντομα!