Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στη Νάξο διακοπάρει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη και από ότι φαίνεται ανακαλύπτουν τα “κρυφά” τους ταλέντα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ζευγάρι επιλέγει μέσω διάφορων stories να δείξει στους αγαπημένους τους followers πως περνά και όλα δείχνουν ότι απολαμβάνουν κάθε στιγμή τους ενώ διατηρούν το σοκολατένιο μαύρισμα που πήραν καθώς ήταν στον Άγιο Δομίνικο. 

Σε ένα story του Σάκη Κατσούλη είδαμε πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει ένα “κρυφό” ταλέντο και αράζει έχοντας μια κιθάρα στα χέρια της και τη “γρατζουνά”. Ο Σάκης Κατσούλης της φωνάζει “Καλλιτεχνάρα μου” και γύρω ακούγεται μουσική.

Το ζευγάρι του All Star κάνει διακοπές με έναν ακόμη Survivor ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Άρη Σοϊλέδη! Μαζί του είναι και η σύντροφος του, Μαρία Αντωνά.

Η Μαριαλένα και ο Σάκης επιλέγουν να κάνουν διάφορα πράγματα στην καθημερινότητα τους ενώ έχουν γίνει πολύ ενεργοί και στο TikTok όπου λαμβάνουν χιλιάδες likes και σχόλια!

Πολλά είναι τα πράγματα που κάνουν αλλά δεν περιμέναμε να δούμε τη Μαριαλένα να ασχολείται με μια κιθάρα και από ότι φαίνεται, η μουσική είναι και αυτή μια μεγάλη της αγάπη!

Tσέκαρε και αυτά: