Μαριάννα Τουμασάτου

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι πολύ ωραία γυναίκα και δύσκολα μπορεί να την αγνοήσει κάποιος όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο με εκείνη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H γνωστή ηθοποιός είναι γνωστή για τις αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της κατά καιρούς και την έχουμε δει να “ροκάρει” πολλά χρώματα όπως είναι το καστανό, το κόκκινο και πλέον είναι μια πολύ γοητευτική ξανθιά και μας αρέσει πολύ!

H ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια ακόμη αλλαγή στα μαλλιά της και αυτή τη φορά επέλεξε να δοκιμάσει ένα πολύ κοντό και σχετικά ασύμμετρο καρέ και με αυτόν τον τρόπο ακολουθεί και εκείνη με τη σειρά της ένα από τα μεγάλα trend της σεζόν!

O κομμωτής που επιμελείται πολλά από τα hair looks της ηθοποιού, Ιωάννης Μιχαλέλης, επέλεξε να δημιορυγήσει το συγκεκριμενο κούρεμα για να αναδείξει ακόμη περισσότερο τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει η Μαριάννα Τουμασάτου.

Πρόκειται για να ένα κούρεμα το οποίο είναι πολύ στιλάτο και μια πρόταση που σίγουρα θα σε κάνει να τρέξεις στο κομμωτήριο αφού είναι σικ, σέξι και μπορεί να σου δώσει την αίσθηση της αυτοπεποίθησης που χρειαζόσουν!

Tσέκαρε και αυτά: