Τεχνητή νοημοσύνη

Tι και αν μας έχουν προειδοποιήσει μεγάλοι επιστήμονες πως η τεχνητή νοημοσύνη είναι μια επικίνδυνη κατάσταση, οι ερευνητές μεγάλων εταιρειών έχουν ξεκινήσει να κάνουν διάφορα “πειράματα” και να θέτουν πολλά ερωτήματα στο Chat GTP και σε άλλα μοντέλα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ερευνητές από τη Βρετανία και το Βερολίνο, έθεσαν ερωτήματα τα οποία αφοορούσαν σε απλά καθημερινά αντικείμενα και ήθελαν να μάθουν αν θα μπορέσουν να χρησιμεύσουν σε κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη γνωρίζουμε.

Το Chat GTP και τα άλλα μοντέλα έδωσαν τις απαντήσεις του και βρήκαν πολύ ιδιαίτερους τρόπους για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε αντικείμενα όπως είναι το πιρούνι ή η οδοντόβουρτσα με άλλες μεθόδους.

Με μια οδοντόβουρτσα μπορούμε να κάνουν απολέπιση στο δέρμα. να βάψουμε τα μαλλιά μας, να χτενίσουμε το κατοικίδιο μας και να βγάλουμε το μακιγιάζ. Με ένα πιρούνι μπορούμε να καθαρίσουμε τα νύχια μας, να καταπολεμήσουμε τα ζόμπι και να καθαρίσουμε τα αυτιά μας .

Έδωσαν κάποιες ιδέες αλλά οι ερευνητές υποστηρίζουν πως ακόμη δεν είναι σε θέση η τεχνητή νοημοσύνη να ξεπεράσει η φαντασία των ανθρώπων και τη δημιουργικότητα τους!

Tσέκαρε και αυτά: