Μάριος Πρίαμος

Ο Μάριος Πρίαμος και οι υπόλοιποι παίκτες έφαγαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και απόλαυσαν τον Στέλιο Ρόκκο στη μεγάλη σκηνή που στήθηκε στον Άγιο Δομίνικο και όλοι μαζί διασκέδασαν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γνωστός σεφ, Αλέξανδρος Παπανδρέου είναι ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το μενού για το πάρτι της Ένωσης των Survivors και μιλώντας στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και την εκπομπή “Γεια σου” αποκάλυψε μικρές λεπτομέρειες για το πάρτι.

Σύμφωνα με τον σεφ, οι παίκτες απόλαυσαν εκλεκτά κρέατα τα οποία ψήθηκαν μπροστά τους και ένας παίκτης δεν μπορούσε να αντισταθεί και βρισκόταν κοντά στην ψησταριά διαρκώς! Και ποιος ήταν ο λιχούδης; Ο Μάριος Πρίαμος! Ο παίκτης δεν μπορούσε να απομακρυνθεί από το σημείο και ήθελε να δοκιμάζει το κρέας που ψηνόταν!

Παράλληλα, αποκάλυψε πως οι παίκτες δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά και πεινούσαν πάρα πολύ με αποτέλεσμα να φάνε τα πάντα και ευχαριστήθηκαν το φαγητό!

Στο πάρτι της Ένωσης θα δούμε και τον Στέλιο Ρόκκο ο οποίος τραγούδησε και διασκέδασε τους πάντες, ενώ οι παίκτες όπως ο Μάριος Πρίαμος τραγούδησαν με την ψυχή τους και ευχαριστήθηκαν το μεγάλο πάρτι!

Tσέκαρε και αυτά: