Αλέξης Γεωργούλης

“Σχέση ζωής” έχει η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης, και όταν η ηθοποιός έμαθε για την καταγγελία που αφορά σε σεξουαλική κακοποίηση, έπεσε από τα σύννεφα διότι δεν μπορεί να πιστέψει πως ο καλός της φίλος κατηγορείται για κάτι τόσο σκληρό.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου “Χαμογέλα και πάλι” προσπαθώντας να συγκρατήσει την ένταση της για το συγκεκριμένο θέμα και ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα ακούγονται.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι δυο τους γνωρίζονται από πολύ παλιά΄και όπως αποκάλυψε η σγουρομάλλα ηθοποιός, πρόκειται για ένα πολύ καλό άνθρωπο ο οποίος δεν έχει δείξει ποτέ δείγματα έντασης και είναι υπεραναλυτικός καθώς σκέφτεται τα πάντα.

“Είμαι πάρα πολύ ταραγμένη και συγγνώμη γιατί νομίζω ότι θα κάνω μόνο σαρδάμ. Με τον Αλέξη έχω σχέση ζωής, μιλάμε, τον έχω ζήσει σε όλες τις στιγμές του. Μου είναι δύσκολο όλο αυτό. Ο Αλέξης που ξέρω εγώ δεν έχει καμία σχέση με αυτά για τα οποία κατηγορείται. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτω από ποια συνθήκη και σε ποιον πλανήτη μπορεί να γίνει βίαιος ο Αλέξης. 25 χρόνια δεν έχω δει όλα αυτά για τα οποία κατηγορούν τον Αλέξη, δεν έχω δει καν να του γυρίζει το μάτι”. 

H Μαρία Σολωμού, όπως και είναι λογικό, έχει δεύτερες σκέψεις, ωστόσο είναι κάθετη σε κάποια πράγματα και αναφέρει πως αν όντως αποδειχτεί πως οι κατηγορίες έχουν βάση, τότε θα είναι και εκείνη που θα τον “κρεμάσει”.

“Αν υπάρχει περίπτωση ο Αλέξης Γεωργούλης να έχει κάνει τέτοιο, εγώ θα τον κρεμάσω. Δεν γνωρίζω τη θέση του για το θέμα, όταν θα έρθει η ώρα, θα μιλήσω μαζί του. Θέλω να αφήσω χρόνο στον Αλέξη να ισορροπήσει και να του μιλήσω μετά”. 

Τσέκαρε και αυτά: