Ματίνα Νικολάου

Η Ματίνα Νικολάου υποδύθηκε με εξαιρετικό τρόπο την περσόνα “Βάνια Τουνίκου” η οποία μας κρατούσε συντροφιά καθημερινά στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η ηθοποιός έμεινε στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά τα τελευταία 5 χρόνια με σκοπό να χαρίσει γέλιο στους τηλεθεατές με τα διάφορα σκετσάκια που έκανε! Και ήταν το πρόσωπο που μαζί με τον Νίκο Μουτσινά μας χάρισαν πολύ γέλιο!

Η Ματίνα Νικολάου έγραψε στη λεζάντα της ανάρτηση της:

“Αυτή την κοπέλα την αγάπησα πολύ και διαπιστώνω ότι αγάπησα και τον εαυτό μου λιγο παραπάνω μαζί της! Αυτός ήταν ο σκοπός της! @nikosmoutsinas μου σε ευχαριστώ για τις ατέλειωτες στιγμές χαράς που μου έχεις χαρίσει όλα τα χρόνια που σε γνωρίζω και κυρίως τα πέντε τελευταία για αυτό το δώρο! Είναι το πιο όμορφο δώρο! Σε αγαπω!!!”.

Όπως ο Νίκος, έτσι και η Βάνια Τουνίκου θα αφήσει για λίγο την τηλεόραση με σκοπό να ξεκουραστεί αλλά τίποτα δεν έχει τελείωσε διότι δεν αποκλείεται να τη δούμε να επιστρέφει κάποια στιγμή στο μέλλον!

Η τελευταία εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι” ήταν άκρως συγκινητική και είδαμε σχεδόν όλη την ελληνική showbiz να εμφανίζεται στο πλατό!

Τσέκαρε και αυτά: