Μαύρο Ρόδο

Η αγαπημένη σειρά “Μαύρο Ρόδο” τελειώνει οριστικά και μέσω αυτής ανακαλύψαμε το υποκριτικό ταλέντο ωραίων ηθοποιών όπως είναι η Φωτεινή Παπαθεοδώρου και ο Μιχάλης Ταμπακάκης, οι οποίοι είναι και βασικοί πρωταγωνιστές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το τηλεοπτικό ζευγάρι της γνωστής σειράς παραχώρησε συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη λίγες ώρες πριν το μεγάλο φινάλε, και μίλησε για την επικοινωνία που είχε διαμορφώσει έτσι ώστε να μπορέσουν να έρθουν κοντά και να ενσαρκώσουν με τον καλύτερο τρόπο τους ρόλους τους.

Ο Μιχάλης Ταμπακάκης μιλώντας στην παρουσιάστρια είπε:

“Καταλάβαινε ο κόσμος ότι είχαμε επικοινωνία κι αυτό έφθανε στον τηλεθεατή, καθώς η επικοινωνία είναι το πρώτο που μας μαθαίνουν στην σχολή. Αυτό ήταν το ”στοίχημα” και νομίζω το πετύχαμε με την Φωτεινή”.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου είπε πως έκαναν δοκιμαστικά μαζί και κατάφεραν να αναπτύξουν μια δυνατή χημεία για να μπορέσουν να αποδώσουν.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς “Μαύρο Ρόδο” ήρθαν κοντά πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη φιλία.

Τσέκαρε το βίντεο:

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου αποκάλυψε πως θα παραμείνει στην Ελλάδα και πως δε θα επιστρέψει ακόμη στο Λονδίνο, ενώ ο Ταμπακάκης αναμένεται να εμφανιστεί στη νέα σειρά του MEGA ” Το Ναυάγιο”.

Tσέκαρε και αυτά: