Salma Hayek

Η “Ημέρα Μπικίνι” φαίνεται πως είναι από τις αγαπημένες “γιορτές” της ηθοποιού Salma Hayek και μέσω του Instagram θέλησε να τιμήσει το συγκεκριμένο ένδυμα το οποίο επιλέγουν πολλές γυναίκες για να βρεθούν σε παραλίες και πισίνες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H σέξι Λατίνα ηθοποιός θεωρείται μια από τις εντυπωσιακές ηθοποιούς του Χόλυγουντ και κάθε φορά που εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί, κάνει τα φλας να αστράφτουν λόγω των ιδιαίτερων δημιουργιών που επιλέγει να φορέσει!

“Ευτυχισμένη Ημέρα Μπικίνι! Μπορείτε να πιστέψετε ότι το μπικίνι υπάρχει μόλις 77 χρόνια;! Ας ελπίσουμε να μην τα απαγορεύσουν και αυτά”, έγραψε η Salma Hayek στην λε΄ζάντα της ανάρτησης της.

Τα σχόλια στην ανάρτηση της ήταν πολλά και ιδιαίτερα από άνδρες οι οποία εκθείαζαν τα καλή της. Και γυναίκες όμως έγραψαν πως είναι στα καλύτερα της και πως τους αρέσει πολύ!

Πριν από λίγες μέρες ανέβασε και άλλο τη θερμοκρασία ποζάροντας σε μια σάουνα με λίγες πετσέτες να καλύπτουν το σώμα της και έγινε πανικός!

Η ηθοποιός κάνει πολύ συχνά σέξι αναρτήσεις ενώ αυτές που πάντα κερδίζουν την προσοχή είναι οι άβαφες selfies της καθώς δε βάζει ούτε ένα φίλτρο και είναι κούκλα!

Tσέκαρε και αυτά: