Meghan Markle

Για μία ακόμα φορά η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έγιναν θέμα σχολιασμού, αυτή τη φορά με τοποθεσία την Γερμανία για τους αγώνες  Invictus.

Ο πρίγκιπας Harry φαίνεται να εκνεύρισε την σύντροφό του, όπως φαίνεται στο βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Δούκας του Σάσεξ διέκοψε την Meghan Markle για να μιλήσει σε μία γυναίκα που βρισκόταν δίπλα τους, γεγονός που της δημιούργησε εκνευρισμό. 

@gatito1968 #viral #fyp #harryandmeghan #princeharry #meghanmarkle #fraud ♬ Oh No No No – Music Falcon

Το Fabulous επικοινώνησε με έναν αναλυτή της γλώσσας του σώματος ο οποίος δήλωσε:

Ο Harry είναι πιο σοβαρός και, φαίνεται να μην έχει προσέξει το γεγονός ότι η σύζυγός του μιλάει στη γυναίκα, ή προσπαθεί να το κάνει. Φαίνεται να επιβάλλεται της συζήτησης, μιλώντας πάνω της. Η Meghan έχει την επιλογή να χαμογελάσει και να χρησιμοποιήσει την οπτική επαφή με τον Harry για να προσποιηθεί ότι δεν σκόπευε να μιλήσει, αλλά αντ’ αυτού βγαίνει από τον κύκλο της συζήτησης, σηκώνοντας και τα δύο χέρια της για να φτιάξει τα μαλλιά της και από τις δύο πλευρές, σε μια κίνηση που μοιάζει αμήχανη, καθώς βυθίζει το πηγούνι της για να αλλάξει την έκφρασή της”.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε λέγοντας:

Όταν ξανασηκώνει το πρόσωπό της, φαίνεται να παίρνει μία έκφραση με το σαγόνι της. Αυτή είναι μια έκφραση που συχνά συνδέεται με τα παιδιά που κατσουφιάζουν, αλλά στους ενήλικες είναι συχνά σημάδι σφιξίματος της κάτω γνάθου, το οποίο μπορεί να υποδηλώνει κάποιο εσωτερικό εκνευρισμό”.

Τσέκαρε και αυτά:

Taylor Swift: Οι σχέσεις που σημάδεψαν την τραγουδίστρια

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η γκέι σκηνή που έγινε viral στο Twitter