Meghan Markle

Έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της και τον πρίγκιπα Χάρι, η Meghan Markle εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη για να παραλάβει ένα βραβείο το οποίο για εκείνη ήταν πολύ σημαντικό.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι και ακτιβίστρια, μπορεί να κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά όταν αποφασίζει να τις κάνει, είναι εκθαμβωτική και τραβά όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω της.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Μeghan Markle επέλεξε να φορέσει ένα στράπλες χρυσό φόρεμα το οποίο ήταν σε μίνι γραμμή της Johanna Ortiz, μαύρα πεδία, και το μακιγιάζ της ήταν αρκετά απλό καθώς δεν της αρέσει να κάνει υπερβολές.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι παρέλαβε το βραβείο “Woman of Vision” το οποίο της δόθηκε λόγω των δράσεων που κάνει με σκοπό να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των γυναικών.

Είναι η πρώτη glam εμφάνιση που κάνει μετα την τελετή στέψη του βασιλιά Καρόλου όπου και δεν έδωσε το παρών. Επιλέγει να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ στη ζωή της και δε θέλει αν απασχολεί με τη celebrity τροπή που έχει πάρει η σχέση της με τον πρίγκιπα.

Πολλοί ήταν αυτοί που τη σύγκριναν με την Κέιτ Μίντλετον αλλά να πούμε πως οι εμφανίσεις τους δεν έχουν καμία σχέση πλέον, στιλιστικά!

Tσέκαρε και αυτά: