Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

H Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι μια νέα γυναίκα η οποία άκουσε ξαφνικά το όνομα της να “παίζει” παντού καθώς φέρεται να είναι η νέα σύντροφος του γνωστού ποδοσφαιριστή και πρώην συζύγου της Δέσποινας Βανδή, Ντέμη Νικολαΐδη.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πρόκειται για μια νέα γυναίκα η οποία εργάζεται στο χώρο της μόδας και έχει κολλητή φιλία με την γνωστή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου την οποία είχε γνωρίσει στην εφηβεία καθώς φοιτούσαν σε διπλανά σχολεία.

Μάλιστα, σε συνέντευξη της είχε αποκαλύψει πως είχαν κάνει πολλές τρέλες μαζί στο παρελθόν και περιέγραψε ένα περιστατικό όπου είχαν βγει στο Χαλάνδρι για να παρακολουθήσουν έναν άνδρα!

Έχει σπουδάσει στο Πολυτεχνείο και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Μετσόβιο. Έχει εργαστεί σε τεχνικές εταιρείες και πλέον εργάζεται σε εταιρεία ένδυσης σε υψηλή θέση.

Είναι ένα κορίτσι το οποίο μας θυμίζει τις παλιές καλές εποχές των ’90s καθώς ήταν πρωταγωνίστρια της σειράς “Καληνύχτα μαμά”.

Η Αλεξάνδρα είχε συμμετάσχει στη σειρά έχοντας κάνει οντισιόν και παρόλο που δεν μπορούσε να συνυπάρξει στην αρχή με τον Νίκο Μαστοράκη, κατάφερε να τον αγαπήσει με το πέρασμα του χρόνου!

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έχει λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο τον κρατά “κλειδωμένο”

Είναι μια γυναίκα η οποία θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι μετρημένη και πολύ όμορφη, αγαπά πολύ τη δουλειά της και δεν είναι από εκείνες που θέλουν να απασχολούν διαρκώς!

Η σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη αποκαλύφθηκε μέσω του περιοδικού “ΟΚ” και ο Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε πως το ζευγάρι συζεί και πως η σχέση του προχωρά πολύ όμορφα. Εξάλλου, ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι στην καλύτερη του φάση καθώς όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του άφησε πίσω του τη σκοτεινή περίοδο που ζούσε και κάνει πράγματα τα οποία του κάνουν μόνο καλό!

Τσέκαρε και αυτά: