Μέγκαν Φοξ

Mπορεί να υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου η οποία πιστεύει πως η Μέγκαν Φοξ είναι μια από τις ωραιότερες παρουσίες στο Χόλυγουντ, όμως εκείνη έχει διαφορετική άποψη!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μιλώντας σε βίντεο για το τεύχος “Swimsuit 2023” του Sports Illustrated αποκάλυψε πως ακόμη προσπαθεί να δει με θετική ματιά το σώμα της και παλεύει πολύ για να καταλάβει πως η εμφάνιση της είναι καλή.

“Έχω σωματική δυσμορφία – δεν βλέπω ποτέ τον εαυτό μου όπως με βλέπουν οι άλλοι.Δεν υπάρχει ούτε μία στιγμή της ζωής μου που να αγάπησα το σώμα μου, ποτέ, ποτέ. Όταν ήμουν μικρή, αυτή ήταν μια εμμονή που είχα… Είχα επίγνωση όσο ήμουν μικρή ότι δεν ήμουν σίγουρη για το σώμα μου και σίγουρα δεν ήταν πρόβλημα του περιβάλλοντος, καθώς μεγάλωσα σε ένα πολύ θρησκευόμενο περιβάλλον όπου τα σώματα δεν αναγνωρίζονταν καν. Το ταξίδι της αγάπης του εαυτού μου θα είναι ατελείωτο, νομίζω”, είπε η Μέγκαν Φοξ!

Η σωματική δυσμορφία θεωρείται μια διαταραχή ψυχικής υγείας όπου ένας άνθρωπος δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται πως υπάρχει ελάττωμα στο σώμα του και μπορεί να προκληθεί άγχος και δεν είναι εύκολο για τον άνθρωπο που το βιώνει αυτό να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη και να είναι κοινωνικός.

Τσέκαρε και αυτά: