Κλαίρη Τόλη

H Κλαίρη Τόλη αποφάσισε να μπει στο “My Style Rocks” παρόλο που ήξερε πως θα είναι η τελευταία παίκτρια που θα μπορέσει να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό και αμέσως κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η fashion designer με τις σπουδές σε Λονδίνο και Παρίσι, μπήκε στο πλατό φορώντας ένα μκαρύ φόρεμα με λεοπάρ print σε έντονα χρώματα και περπάτησε στην πασαρέλα με πολύ “αέρα”.

Η Κλαίρη Τόλη δηλώνει πως είναι 25 ετών, κατάγεται από την Αθήνα και έχει μεγαλώσει στην Πεύκη! Έχει δικό της ατελιέ με ρούχα και της αρέσει πολύ να δημιουργεί πράγματα τα οποία ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες ενώ ασχολείται και με τα νυφικά.

Επίσης, η Κλαίρη δηλώνει πως είναι και life coach – πέραν από σχεδιάστρια – και θέλει με τον δικό της τρόπο να βοηθήσει τις γυναίκες και να τους τονωσει την αυτοπεποίθηση με τις μεθόδους που έχει μάθει!

Τσέκαρε κάποιες εικόνες της:

Δεν της αρέσει να ανταγωνίζεται τους άλλους παρόλο που αποφάσισε να μπει σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι κατά βάση ανταγωνιστικό και τη νοιάζει να ακούει γνώμες μόνο από ανθρώπους που έχουν αισθητική και ξέρουν πως να ντύνονται.

Τσέκαρε και αυτά: