Μέγκαν Μαρκλ

Ακόμα μία φορά μάζεψε την οργή του κοινού η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς χρησιμοποίησε τον βασιλικό της τίτλο όταν συστήθηκε σε βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral.

Σύμφωνα με το Newsweek, η Μέγκαν Μαρκλ χρησιμοποιεί ακόμη τον τίτλο “Δούκισσα του Σάσεξ”, ο οποίος της δόθηκε όταν παντρεύτηκε με τον πρίγκιπα Χάρι, παρ’ όλο που έχουν εγκαταλείψει εδώ και τρία χρόνια τη βασιλική οικογένεια.

Πέρα από τη Μέγκαν, και ο πρίγκιπας Χάρι αυτοπροσδιορίζεται ως δούκας του Σάσεξ, ενώ χρησιμοποιούν τους βασιλικούς τίτλους που δόθηκαν στα παιδιά τους, τον Πρίγκιπα Άρτσι και την Πριγκίπισσα Λίλιμπετ, με τη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το ζήτημα έχει χωρίσει το ίντερνετ σε δύο στρατόπεδα, και μερικοί απαιτούν να μην χρησιμοποιούν τους βασιλικούς τίτλους.

Μάλιστα, στο TikTok δημοσιεύτηκε ένα βίντεο που δείχνει την Μέγκαν Μαρκλ να συστήνεται ως Δούκισσα του Σάσεξ και έπειτα δείχνει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την πριγκίπισσα της Ουαλίας και την πριγκίπισσα Βεατρίκη να συστήνονται με τα ονόματά τους, με σκοπό να τους κάνουν να φανούν πιο “ταπεινοί”.

Στο μονταρισμένο βίντεο, γράφουν στην λεζάντα: “Η εγωκεντρική καυχιέται για τον εαυτό της”.

@lampshadebond #CapCut #meghanmarkle #harryandmeghan #katemiddleton #princewilliam #princessbeatrice #princeharry ♬ original sound – Maximus

Το βίντεο με τη Μέγκαν είναι από το 2021, στο οποίο διάβασε το παιδικό της βιβλίο The Bench for Brightly Storytime.

Στο ολόκληρο βίντεο, η Μέγκαν ανέφερε: «Γεια και καλωσορίσατε στο Brightly Storytime. Είμαι η Μέγκαν, η Δούκισσα του Σάσεξ, και σήμερα θα σας διαβάσω το βιβλίο μου που ονομάζεται The Bench..

Η εικονογράφηση έχει γίνει από τον Christian Robinson και του ζήτησα να κάνει κάτι ξεχωριστό για μένα και να χρησιμοποιήσει νερομπογιές, που δεν είναι το κανονικό μέσο με το οποίο δουλεύει, αλλά το έκανε για να τo κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό».

«Ελπίζω να αγαπάτε τις εικόνες όσο αγαπάτε τις λέξεις. Το έγραψα ως ένα ποίημα για τον σύζυγό μου και τον γιο μας, τον Άρτσι, και μετά το μετέτρεψα σε βιβλίο για να το απολαύσετε κι εσείς» συμπλήρωσε.

Πέρα από τους χρήστες των social media, εκείνη την περίοδο είχε επικριθεί από τον βρετανικό Τύπο, με την εφημερίδα Daily Mirror να έχει τον τίτλο: «Η Μέγκαν Μαρκλ διχάζει αφού συστήθηκε με βασιλικό τίτλο στα παιδιά».

Τσέκαρε και αυτά:

Χωρισμός: Αυτά είναι τα πέντε στάδια που περνάνε όλοι

Fipster: Το βιογραφικό, η ηλικία και το πραγματικό όνομα