Μέγκαν Μάρκλ

Στον μαγικό κόσμο του Instagram φέρεται πως έχει επιστρέψει η Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα καθώς υπάρχει ένας λογαριασμός με το μικρό της όνομα και ως φωτογραφία προφίλ έχει παιώνιες, το αγαπημένο λουλούδι της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H ακτιβίστρια που κατάφερε να προκαλέσει αναταραχές στο βρετανικό παλάτι, προτού γίνει δούκισσα του Σάσεξ, είχε πολύ έντονη δράση στα social media και όπως είχε πει στο ντοκιμαντέρ της στο Netflix ήταν το μέσο όπου ξεκίνησε να μιλά με τον πρίγκιπα.

Ο λογαριασμός που μετρά προς το παρών 102.000 χιλιάδες followers φέρεται πως είναι της Μέγκαν Μαρκλ και την ακολουθούν σημαντικά πρόσωπα όπως είναι η Μαλάλα Γιουσαφσάι και η καλή της φίλη Μαντόνα Νταγιάνι. 

Πηγή η οποία μίλησε στη Mail On Sunday ανέφερε πως η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή της στο Instagram και πως σύντομα θα τη δούμε να κάνει αναρτήσεις και να παρουσιάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της.

Aν επιβεβαιωθούν οι φήμες για τον εν λόγω λογαριασμό, τότε η Meghan Markle αναμένεται να γίνει μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες instagrammers καθώς έχει επιρροή και πολλους θαυμαστές!

 

Τσέκαρε και αυτά: