Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε η Μελίνα Μεταξά η οποία έφτασε στην Ελλάδα πριν από λίγες μέρες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Φανερά μαυρισμένη και πολύ όμορφη, η χορεύτρια επέστρεψε από το Survivor All Star έχοντας πολλά πράγματα στο μυαλό της! Και τα είπε όλα στον Νίκο Μουτσινά!

Η παίκτρια του All Star αναφέρθηκε στο παιχνίδι λέγοντας πως είναι “ανθρωποφάγο” και όταν χτύπησε, πολλοί ήταν οι παίκτες που είπαν πως πρέπει να φύγει αφού ένιωθαν απειλή διότι είχε καταφέρει το 2018 να φτάσει πολύ μακριά στο ριάλιτι επιβίωσης!

“Χάλασε από την αρχή του γλυκό! Χάλασε από τη στιγμή που έφυγαν η Κατερίνα και η Ασημίνα. Εγώ έχασα το ματσάρισμα μου. Χωρίς να διασταυρωθεί ,βγήκε ένα πόρισμα πως υπήρχε κινητό μετά από όσα είπε ένας παίκτης και ήταν όλο λάθος από την αρχή”, είπε η παίκτρια. 

Όσο αφορά την περίφημη λίστα είπε: 

“Επειδή ξέρω τον Ηλία, δεν ξέρει αγγλικά. Είμαι σίγουρη πως άλλος έγραψε το χαρτάκι – έχει το ίδιο όνομα με τον Γκότση – και ξέρει αγγλικά. Eκείνη τη στιγμή δε φτάσαμε στην αλήθεια γιατί η παραγωγή μπορεί να σκέφτηκε πως αφού δώσαμε ποινή, όλα καλά. Αλλά ο χρόνος δείχνει τι συμβαίνει πάνω μας”. 

Η Μελίνα Μεταξά δεν έχει κάποιον αγαπημένο παίκτη και όπως είπε δεν μπορεί να ξέρει τι βλέπει ο κόσμος και πως αποφασίζει να ψηφίσει!

Η χορεύτρια είχε αφήσει κάποιες αιχμές για τον Βασάλο και ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να μάθει και αυτές!

“Ακούστηκαν διάφορα. Έχεις εσύ πρόβλημα και θα το ρίξεις κάπου αλλού το πρόβλημα για να μη φανεί πως έχεις κάνει εσύ. Ακούστηκε πως εγώ γουστάρω τον Βασάλο αλλά έλα που εγώ γουστάρω άλλον και είναι στην Κύπρο. Ήταν εκνευρισμός αυτό που ένιωθα για τον Βασάλο. Ρώτα τους άλλους που θα βγουν για τον ερωτισμό. Ήρωας ο Σάκης Κατσούλης στη σχέση με τη Μαριαλένα. Η Μαριαλένα είναι πιο έντονη από τον Σάκη” .

Τσέκαρε και αυτά: