Μαρία Ηλιάκη

H Μαρία Ηλιάκη είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα στην ελληνική τηλεόραση πριν από αρκετά χρόνια. Αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα και πλέον έχει επιστρέψει μέσω της συχνότητας του Makedonia Tv όπου παρουσιάζει με τον Νικολα Ράπτη την εκπομπή “Ant1 flashback” όπου θυμόμαστε παλιές καλές στιγμές από διάφορα projects του σταθμού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να ασχοληθεί πολύ ενεργά με τα social media και ήταν από τι πρώτες που έδωσαν μεγάλη σημασία στο Instagram με αποτέλεσμα να έχει φτάσει πλέον να θεωρείται μια από τις καλύτερες στο είδος της και να κάνει πολλές συνεργασίες με γνωστές εταιρείες που τις εμπιστεύονται τα προϊόντα τους.

Μαρία Ηλιάκη – Βιογραφικό, Instagram, ο σύντροφος, η σχέση με τον Μουτσινά, οι δύσκολες στιγμές

Γεννημένη στις 26 Ιουνίου του 1978 και με καταγωγή από το χωριό Άγιοι Δέκα Ηρακλείου, η παρουσιάστρια είχε ξεχωρίσει από πολύ μικρή ηλικία καθώς πάντα είχε χιούμορ και ήθελε να είναι ένα από τα κορίτσια που θα απασχολούν με όσα λένε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Σπούδασε στο τμήμα ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο Αθηνών και ξεκίνησε να ασχολείται με τον χώρο όταν βρέθηκε στον ΕΥΑ FM. 

Γνώρισε τη Ρούλα Κορομηλά στον σταθμό και έπειτα έκανε το ντεμπούτο της στην εκπομπή “Πρωινό Κους Κους” η οποία μετονομάστηκε σε “Κους κους το μεσημέρι”. Και εκεί γνώρισε τον Νίκο Μουτσινά όπου και δημιούργησαν μια ιδιαίτερη φιλία!

Οι δυο τους έπειτα ανέλαβαν δική τους εκπομπή στον Alpha με τίτλο “Δέστε τους” (2009-2014) και δημιούργησαν ένα νέο είδος εκπομπής καθώς η βάση της ήταν η διασκέδαση και το σχόλιο!

Έχει συμμετάσχει σε πολλές εκπομπές ενώ το ραδιόφωνο είναι μια από τις μεγάλες της αγάπες. Την έχουμε στο “Πρωινό’, σε εκπομπή με τον Μάκη Πουνέντη στον σκάιπ και στην εκπομπή “Τι λες Τώρα” με την Κατερίνα Καραβάτου!

Οι δύσκολες στιγμές

Πριν από 11 χρόνια περίπου, η Μαρία Ηλιάκη έχασε την αγαπημένη της μητέρα! Οι δυο τους είχαν μια πολύ όμορφη σχέση και η παρουσιάστρια τη λάτρευε! Η Μαρία ήταν στο πλευρό της κάθε λεπτό και η απώλεια της, της στοίχισε πολύ αφού ήταν πολύ δεμένες.

Πέρασε πολύ δύσκολα – όπως ο καθένας θα περνούσε – και πλέον τιμά τη μνήμη της με τους δικούς της ξεχωριστούς τρόπους!

Ο σύντροφος της

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)


Από το 2018 η Μαρία Ηλιάκη ήρθε κοντά με τον γυναικολόγο, Στέλιο Μανουσάκη! Οι δυο τους ήταν παλιοί γνώριμοι και μια μέρα αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία σε έναν έρωτα να ανθίσει! Και αυτός ο έρωτας εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο αφού απέκτησαν μια πανέμορφη κορούλα, την Κατερίνα και έχουν δημιουργήσει τη δική του οικογένεια!

Η σχέση με τον Νίκο Μουτσινά

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς, ήταν ένα από τα πιο δυναμικά ντουέτα και είχαν καταφέρει να κάνουν μια άκρως επιτυχημένη εκπομπή! Ωστόσο, όταν τελείωσε μια και καλή η εκπομπή τους, τράβηξαν χωριστούς δρόμους και δεν ήταν τόσο κοντά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Οι δυο αυτές προσωπικότητες δεν κατάφεραν να συνεχίσουν τη φιλία τους λόγω πολλών διαφορών μετά τις εκπομπές που παρουσίασαν και πλέον έχουν τις τυπικές σχέσεις! Οι ακριβείς λόγοι για τους οποίους έχουν “κόψει παρτίδες” (όπως λέει και ο λαός) δεν έχουν αποκαλυφθεί και κάνουν τις ζωές τους χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα αφού δεν είναι μαλωμένοι!

Τσέκαρε και αυτά: