Μελίνα Μεταξά

H Μελίνα Μεταξά και η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχουν δημιουργήσει ένα μικρό beef μεταξύ τους και πολλά ακούστηκαν στο επεισόδιο της Πέμπτης 27/4 στην προσωπική της συνέντευξη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Εύη Σαλταφερίδου μιλώντας στην πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό Μας” αποφάσισε να αναφερθεί στην παίκτρια που αποκάλυψε πως είδε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να επιστρέφουν από τη ζούγκλα μαζί στην καλύβα και είπε:

“Η Μελίνα Μεταξά δημιούργησε όλο αυτό. Εγώ ήμουν στην ομάδα όταν έγινε αυτό το σκηνικό. Νομίζω πως δεν πολυσυμπαθεί τη Σταυρούλα και δεν της αρέσει η νέα αλλαγή που έγινε. Τα παιδιά όλα πηγαίνουν μαζί τουαλέτα και επιστρέφουν. Η Μελίνα είπε πως ξέρει πως δε συμβαίνει κάτι και πως απλά το είπε. Εγώ της είπα πως δεν πρέπει να εκθέτει τον Κωνσταντίνο γιατί μπορεί να υπάρχει κάτι στην Ελλάδα”. 

Η Μελίνα φέρεται να έκανε αυτές τις αποκαλύψεις χωρίς να έχει σκεφτεί πως μπορεί να κάνει κακό και ο κόσμος μπορεί να έχει βγάλει λάθος συμπεράσματα!

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κάθε παίκτης αποκαλύπτει τη δική του αλήθεια και οι κινήσεις της Μελίνας προβληματίζουν διότι δεν μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί θα μπορούσε να υπονοήσει κάτι τέτοιο!

 

Tσέκαρε και αυτά :